Szívecske csoport

…Covid után…ami várhat ránk…

A Covid-19 vírus okozta rendkívüli helyzet miatt sajnos több programunk is elmaradt ill. marad el. Ilyen közösségi élményeink: nyílt napok, templomi alkalmak, kirándulások, úszás-vízhezszoktató foglalkozások, édesanyák köszöntése, nemzetei ünnepünkre, Húsvétra való előkészületek. Reméljük a helyzet mielőbbi javulása lehetővé teszi számunkra, hogy ismét nyithassunk a világra.

Tovább

Irány az udvar!

A szabadban történő aktív mozgás edzi szervezetünket. Erősíti izmainkat, fejleszti mozgáskoordinációnkat, térbeli tájékozódó képességünket. Jó hatással bír a keringés és légző szervrendszerünkre. Az udvaron mindenki talál számára kedves mozgástartalmat: legyen az mászóka, hinta, vagy futóbicikli. Szélsőséges időjárási viszonyoktól eltekintve, lehetőség szerint minden nap élünk a „nap/levegő-fürdő” lehetőségével.

Tovább

Mihály-napi vásár

Az őszi terménybetakarítás és állatbehajtás után, irány a vásár! Persze itt az óvodai körülmények között a régi hagyomány egyes mozzanatait követve ill. kibővítve (vásári portékák készítése, árulása; sütemények sütése kínálása „kukoricázás”, népi játékok, népzene/néptánc, arcfestés, szőlő préselés).  

Tovább